Bireysel Öğrenme Modeli TYT-AYT’de Çeyrek Asırlık Medeniyet, tecrübesi, deneyimi, uzman kadrosu ve sınavlara hazırlık sistemi ile sınav endişesi yaşamadan öğrencilerimizi hayata ve sınavlara hazırlamaktayız. Medeniyet’te 12.sınıflar için okullar ağustos ayının son haftası açılır. Yaz tatilinde verilen ödevlerin kontrollerinin ardından eksiklikler giderildikten sonra deneme sınavları ile sınav hazırlıklarına başlanılır.

11. Sınıfta Tyt’yi Bitiriyoruz!

Öğrencilerimizin son sene sınav kaygısını ve yükünü azaltmak adına uzman, deneyimli ve tecrübeli kadromuzun yanında, akıllı tahta uygulamalarımız, birebir etütlerimiz ile 11. Sınıfta TYT’yi bitiriyoruz.

Haftada 48 Saat Ders + 6 Saat Etüt ve Soru Çözümü + 2 Haftada Bir Deneme Sınavı İle Medeniyet Ailesi Yanınızda!

Haftalık Ders Dağılımı Aşağıda Gösterildiği Gibi Gerçekleşir.

12.SINIF TÜRKÇE MATEMATİK ÖĞRENCİLERİ HAFTALIK DERS SAATLERİ 12.SINIF SAYISAL
ÖĞRENCİLERİ HAFTALIK DERS SAATLERİ
12 SAATMATEMATİK12 SAATMATEMATİK
10 SAATTÜRKÇE6 SAATFİZİK
4 SAATGEOMETRİ6 SAATKİMYA
4 SAATCOĞRAFYA6 SAATBİYOLOJİ
4 SAATTARİH4 SAATGEOMETRİ
4 SAATFİZİK8 SAATTÜRKÇE
4 SAATKİMYA3 SAATTARİH
4 SAATBİYOLOJİ3 SAATCOĞRAFYA
2 SAATFELSEFE

Sizler İçin Cumartesi Yarım Gün Okuldayız.

12. sınıfta hafta içindeki yoğun tempo, hafta sonu cumartesi günü de devam etmektedir. Dersler devam eder ve öğrenci eksikleri giderilip ölçme değerlendirme yapıldıktan sonra tam öğrenmeyi gerçekleştiririz.

Google Classroom ile Birebir Öğrenci Takip Sistemi Her Zaman Bizimle

Eğitim Koçluğu ve Rehberlik Sistemi

Medeniyet Okulları olarak öncelikli amacımız öğrencilerimizi hayata hazırlarken sadece akademik olarak değil aynı zamanda ahlaki ve sosyal düzeyde veliyi de işin içine katarak veliyi online olarak süreçten haberdar etmek, bu sayede öğrencinin moral ve motivasyonu da en üst düzeyde tutmaktır.

Akademik takipte öğrencinin yanlış yaptığı ya da yapamadığı sorular analiz edilerek konu anlatımları, bire bir etütler ile öğrenci takibi yapılırken Bireysel Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri ile de ailenin bu süreçte öğrencimize destek olması adına kişiye özel yönlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapılır.

Sınav stresinin azaltılması, kaygıların ortadan kalkması, içsel motivasyonun yüksek tutulması ve kariyer planlaması adına öğrencilerimize hem toplu hem bire bir rehberlik hizmeti sağlayarak rehberlik alanı sürekli canlı tutulur.

Mesleki Kariyer Günlerimiz ile Öğrencilerimiz Hedefini Tanıyor

Okulumuzun rehberlik birimi öğrencilerimizi doğru bilgilere doğru kişilerden ulaşması adına her ay Mesleki Kariyer Gününde bir mezunumuz ile bir araya getirir. Mezunlarımız, yeni mezun olacak öğrencilerimizle görüşerek onlara istedikleri meslekleri kazanma yolunda neler yapacaklarına dair bilgi paylaşımında bulunur ve öğrencilerimizin merak ettikleri sorular cevaplandırılır.

Üniversite Ziyaretlerimiz

Öğrencilerimizin içsel motivasyonunu sürekli canlı tutmak ve içinde bulunacakları öğretim ortamlarını önceden görmelerini sağlamak adına ülkemizin saygın üniversitelerine geziler düzenlenir. Öğrencilerimiz  gezi sırasında kampüsleri, derslikleri görme imkanı sağlarlar. Aynı zamanda akademisyenlerden de hayallerindeki meslek hakkında detaylı bilgi alma fırsatı bulurlar.