Okulumuzda Arapçayı sevdirmek bu dilde öğrenmeleri gereken konuları eğlenceli ve rekabet içerisinde olması açısından yanlışlarını en aza indirmek zamanı doğru kullanma alışkanlığı edindirmek kelime bilgisini genişletirken, hatalarını da azaltmak ve en önemlisi öğrencilere özgüven kazandırmak amacı ile Ortaokul 5,6,7,8’inci sınıf öğrencileri arasında 9 Mart Cumartesi günü  Arapça Bilgi Yarışması yapılacaktır.

Yarışmada konuları

5. 6. ve 7. Sınıf kitapları ilk üniteleri

Sayılar, İsmi işaretler (هذا ، هذه ) ,Zamirler ( هو هما هم ), Soru edatları ( أين مَن متى ماذا هل ) , Saatler, Mevsimler, Renkler, Sıfatlar, Yönler, Mübteda Haber,

Buna ek olarak;

Harfi cerler, Sıfat Mevsuf, Muzaf Muzafileyh, Konularını kapsamaktadır.

Başvurmak için aşağıdaki formu doldurun