Kartepe Kampı

4. ULUSAL TALES MATEMATİK YARIŞMASI

DUYURULAR

Beylikdüzü şubemizde yapılacak olan 4. Ulusal Tales Matematik Yarışmasına katılmak için aşağıdaki formu doldurun. Güncelleme: Başvurular 25 Şubat’a kadar uzatılmıştır.

Spelling Bee yarışması

DUYURULAR

Okulumuzda İngilizce’yi sevdirmek, bu dilde öğrencilerin kelime öğrenmelerine katkı sağlamak öğrenmeleri gereken konuları eğlenceli ve rekabet içerisinde olması ve en önemlisi öğrencilere özgüven kazandırmak amacı ile İstanbul genelinde resmi ve özel ortaokul 5,6,7,8’inci sınıf öğrencileri arasında 25.05.2019 Cumartesi günü  SPELLING BEE Yarışması (kelime sesletim yarışması) yapılacaktır. Yarışmaya aşağıdaki formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Yarışma Kelimeleri 5. […]

Cuma sav

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması

DUYURULAR

Okulumuzda “Kuran ı Kerim i güzel  okumak , Kuran ı Kerimi kurallarına uygun olarak okumaya , din kültürü ve ahlak bilgisi dersi ile din, ahlak ve değerler alanındaki seçmeli derslerin öğretimini desteklemek, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak “amacıyla  ile   Ortaokul 5,6,7,8’.inci  sınıf öğrencileri arasında  23.02.2019 Cumartesi günü Kuran ı Kerimi Güzel Okuma yarışması  yapılacaktır.

VELİ SEMİNERİ

DUYURULAR

Değerli Velilerimiz, Yabancı dil eğitiminde aile desteği ve Cambridge Sınav Sistemi hakkında olan “Bahçemde Açan Çiçekler” seminerine davetlisiniz.

Cuma sav

Medeniyet Okulları Video Yarışması