Masa Tenisi Kulübü

Spor branşları arasında en az partnere ihtiyaç olan masa tenisi bir kişiyle dahi oynanabilen, vücut kaslarını çalıştırabilen bir spor dalıdır.

Kişinin çok kısa sürede doğru karar verebildiği ve düşüncesini aksiyona geçirebildiği bu branş; spor kıyafeti, bir masa tenisi masası, bir çift raket ve bir pinpon topunun bulunduğu hemen hemen çoğu ortamda oynanabilir.

Masa tenis sporu adrenalin düzeyinin en yüksek seviyeye çıktığı sporlardan biridir.

Bizim amacımız ise kendine güvenen, çevik ve bu spora ilgili öğrencilerimizi yetiştirip en azından bir spor branşı kabiliyeti kazanmalarını sağlamaktır. Burada başarılı olan sporcularımızı da kendi kabiliyetlerini göstermeleri için okul bünyesindeki takımımıza yönlendirmektir.

Okul takımımızla bu güne kadar bir çok TÜRKİYE, İL, İLÇE ve özel yapılan turnuvalarda derece almış öğrencilerimiz bulunmaktadır.