Resim Kulübü

gfgfgfrffg1

RESİM KULÜBÜ

• Resim; çocuklarımızın hayal dünyalarını, fikir ve düşünce yapılarını geliştirmek için kullanılan çok önemli bir ifade aracıdır. Öğrenciler resimleriyle kendilerini ifade edebilme imkânı bulurlar.
  • Yağlıboya, suluboya, guvaş  boya , akrilik , karakalem tekniklerin de öğrencilerimizin derinlemesine bilgi sahibi olmaları sağlanır. Bahsedilen her tekniğe ilişkin öğrencilerimizin bol miktarda uygulama yapabilmelerini sağlamak suretiyle yeteneklerini üst düzeye ulaştırmak temel amacımızı teşkil etmektedir.

Öğrencilerimize Türk ve Dünya sanatından başarılı ve nitelikli örnekler sunularak genel kültür düzeyleri üst düzeye çıkarılmaya çalışılır. Öğrencilerimizinbağımsız ve özgün çalışabilmelerine imkân sağlıyoruz.

mirasmodel-1

• Gerçekleştirilecek çalışmaların sergilenmesi için imkân ve olanaklar sağlanıp öğrencileri bu alanda  motive ediyoruz. Bu haz ve heyecanı birlikte paylaşmak, yaşamak için sizleri resim kulübüne bekliyoruz.

en-malatya-1