Her yıl masa tenisi müsabakalarına damgasını vuran Özel Medeniyet Okulları bu yılda Yıldız Erkeklerde İstanbul şampiyonu olmuştur.

12.12.2016 Tarihinde başlayan müsabakalarda 2. Bölge Şampiyonasında sırasıyla Nail Reşit Ortaokulunu 3-0’la , İstek Atanur Oğuz Ortaokulunu 3-0’la , Ali Cevat Özyurt Ortaokulunu 3-0’la , Fetihtepe Ortaokulunu 3-0’la ve Final maçında Şişli Terakki Ortaokulunu 3-1’le geçerek yenilgisiz 2. Bölge Şampiyonu olmuştur.

Bölge Şampiyonası sonrasında İstanbul İl Birinciliği Müsabakaları yapılmıştır. Bu maçlarda Özel Medeniyet Okulları Sırasıyla, Mehmet Akif Ortaokulunu 3-0’la, Özel Koç Okullarını 3-1’le ve final maçında Özel Şişli Terakki Ortaokulunu 3-0’la geçerek yine namağlup İstanbul İl Şampiyonu olmuştur.

Özel Medeniyet Okulları olarak İstanbul İl Şampiyonu olan Yıldız erkekler Masa tenisi takımı oyuncuları Tarık Saim Özbek, Arif Emre Akkurt , Miraç Batuhan Koç ve Ömer Faruk Göksu’yu Başarılarından dolayı kutlar . İleride yapılacak olan grup maçlarında ve Türkiye Şampiyonası Maçlarında Başarıların devamını diliyoruz.

Okulumuzun başarısı gazete manşetlerine yansıdı.

İlgili haber