Medeniyet Okulları Beylikdüzü Kampüsünde İngilizce Spelling BEE yarışması yapılacaktır. Yarışma Şubat 2018' de yapılacaktır(Kesin tarih siteden duyurulacaktır). Yarışmaya devlette ve özel kurumlarda eğitim gören 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileri katılabilir. Katılımcıların sorulan İngilizce kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamaları istenecektir. Yarışmada sorulacak İngilizce kelimeler 5.6.7 ve 8. Sınıf İngilizce Müfredat ve konularından seçilecektir. Finalde yarışan yarışmacılara B1 ve B2 seviyelerinde İngilizce kelimeler sorulacaktır.

Yarışma Kuralları:

• Yarışmacı hecelemeye başlamadan önce kelimeyi bir kez söylemelidir.
  • Yarışmacı kelimeyi duyulabilir ve anlaşılabilir bir şekilde akıcı olarak hecelemelidir.
  • Yarışmacının hecelemesi bitince kelimeyi bir kez daha sesli ve anlaşılır şekilde söylemesi gerekmektedir.

Hemen başvurmak için Tıklayınız

Yarışma kelimeleri için  tıklayınız