Medeniyet Okulları Beylikdüzü Şubesi'nde 17 Aralık Pazar günü 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin yarı yılki veli toplantısı yapıldı.

Yapılan veli toplantısında, kurucu müdürümüz sayın Recep Aydın açılış konuşmalarını yaparken, Sultangazi şubemizin müdüresi ve aynı zamanda okulumuzun psikoloğu sayın Gülser Aydın da velileri internet bağımlılığı konusunda bilgilendirme konuşması yaptı.

'ÖĞRENCİLERDEN SÜRPRİZ GÖSTERİ'
Gülser Aydın'ın konuşmalarından sonra, öğrencilerimizin velilerimize bir de küçük sürprizi vardı. 9-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı  skeç salonu kırdı geçirdi. İnternet Bağımlılığını konu alan skeçte çocuklarımız, oyunculara taş çıkaran bir performans sergilediler.

'BİRE BİR GÖRÜŞME İMKANI'
 Sıradan yapılan veli toplantılarının aksine, Medeniyet Okulları'nda veliler, öğretmenlerle bire bir görüşme fırsatı buldular. Çocuklarının durumlarını dikkatle takip eden veliler, öğretmenlerinden detaylı bilgiler almış oldular.
Velilerimiz beklerken onlara ikramlar da sunuldu.