Resim kulubu

Resim; çocuklarımızın hayal dünyalarını, fikir ve düşünce yapılarını geliştirmek için kullanılan çok önemli bir ifade aracıdır. Öğrenciler resimleriyle kendilerini ifade edebilmek için imkân bulurlar.

Yağlıboya, suluboya, guvaş boya, akrilik, karakalem teknikleri de öğrencilerimizin derinlemesine bilgi sahibi olmaları sağlanır. Bahsedilen her tekniğe ilişkin öğrencilerimizin bol miktarda uygulama yapabilmelerini sağlamak suretiyle yeteneklerini üst düzeye ulaştırmak temel amacımızı teşkil edecektir.

Öğrencilerimize Türk ve Dünya sanatından başarılı ve nitelikli örnekler sunularak genel kültür düzeyleri üst düzeye çıkarılmaya çalışılır. Öğrencilerimizin bağımsız ve özgün çalışabilmelerine imkân sağlanmaya çalışılacaktır.

Gerçekleştirilecek çalışmaların sergilenmesi için imkân ve olanaklar sağlanıp öğrenciler motive edilmeye çalışılacaktır. Bu haz ve heyecanı birlikte paylaşmak, yaşamak için sizleri resim kulübüne bekliyoruz.