YETİM PROJESİ

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığımızın da teşvik ettiği Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projesine destek vermektedir. Sınıflarımızın yetim kardeşleri olduğu gibi ayrıca okulumuzun da kurum olarak 6 tane yetim kardeşi bulunmaktadır.

Okulumuz, her yıl düzenli olarak yaptığı okul günü organizasyonlarında yaptığı yemek kermeslerinden elde ettiği gelir ile yetim kardeşlerine destek olmaktadır.

Sınıflarımızda oluşturulan yetim kardeş kumbaraları ile öğrencilerimizi harçlıklarından vermek suretiyle yetim kardeşini desteklemeye teşvik etmekteyiz.

Yapılan bu faaliyetlerle öğrencilerimize, ihtiyaç sahibi kardeşlerine destek olmayı ve onların dertlerine ortak olup elindekileri mümkün olduğunca kardeşleriyle paylaşmayı öğretmeyi hedeflemekteyiz.