Okulumuzun Beylikdüzü şubesi birinci sınıf öğrencileri bugün her zamankinden daha mutlulardı. Çünkü onlar bugünden itibaren artık okur oldular.

Okula büyük bir heyecanla başlamışlardı. Günleri bir diğerinden daha dolu ve daha heyecanlı geçiyordu. Okulda yeni bir ses, yeni bir haf, yeni bir kural öğrendiler. En önemlisi de çok güzel ahlak edindiler.

Her sabah annelerinin sevgi öpücükleriyle uyanan küçük öğrenciler iki buçuk aylık çabanın ardından bugün kocaman birer okur oldular. Onlar artık okuyabiliyor ve yazabiliyorlar.

Bu sevinçlerini okulun yönetimi, diğer sınıf öğrencileri ve kendi öğretmenleriyle pasta kesip herkese çikolata ikram ederek paylaşan öğrenciler oldukça neşeliydiler. Öğrencilerimizin başarılarını Okul Müdürü Zeynep Aydın ve öğretmenleri kutladığı.

Medeniyet okulları her zamanki başarıyı okumaya başlama zamanında da gösterdi. Bu başarı her şeyden önce sıkı program, basiretli yönetim ve cefakar öğretmenlerin eseri. Öğretmenlerimizi kutluyoruz.

İŞTE O GÜNE ÖZEL EN GÜZEL KARELER