Recep AYDIN

Vahdet Petrol Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.’nin sahibidir. Medeniyet Okulları’nın kurucusudur. 1962 Ordu, Aybastı ilçesinde doğdu. Erken denecek yaşta ticarete atıldı. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü alanında, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul  Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı’nda tamamladı. 7 farklı sektörde şirket yöneticiliği yaptı. 1990 yılında Özel Asya Koleji’ni kurdu.  Halihazırda Yönetim Kurulu Başkanı olmasının yanında Medeniyet Okulları’nın da kurucu müdürlüğünü yapmaktadır. Evli, İki kız bir erkek olmak üzere üç çocuk sahibidir.