Medeniyet Okulları'nda  yeni eğitim öğretim dönemi bugün tarihi itibariyle başladı.
2017-2018 dönemi açılışında, henüz okulla yeni tanışan öğrencilere velileri de eşlik etti. Kimisi okuluna hemen alışırken kimisi de öğretmenlerinin desteğiyle çekingenliklerini üzerinden çabucak attılar.

Ortaokul ve lise öğrencileri de yaz tatilinin ardından okullarına gelmelerinin mutluluğunu yaşadılar.

COŞKULU BİR BAŞLANGIÇ
Yeni eğitim öğretim dönemi ile okula adım atan öğrenciler

kadar

veliler de oldukça heyecanlıydı. Palyaço ve Pamuk Prenses'in de gelmesiyle birlikte çocuklar unutamayacakları bir gün geçirmiş oldular. Veliler de gösterilen bu özel ilgiden oldukça memnun kaldılar.

VELİ, ÖĞRENCİDEN DAHA HEYECANLIYDI
2017-2018 eğitim dönemi ile çocuklarıyla birlikte okula adım atan veliler, öğrencilerden daha heyecanlıydı. Çocuklarının iyi bir eğitim alacağını gören veliler  yeni döneme ilişkin görüşlerini ifade ettiler.

11.09.2017