23.08.2017 Çarşamba günü Beylikdüzü yerleşkemizde, konuşmacı Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül tarafından yeni eğitim-öğretim döneminin ilk semineri gerçekleştirildi. Ergenliğe girmek başlığı altında ergen çocukların davranış ve tutum analizi ile aileler açısından çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Program, müzik öğretmenimiz Özdemir Elibol’un solo gitar performansıyla başlarken, ilginin yoğun olduğu seminerimize başta kurucularımız Recep Aydın ve Uzm Psikoloğumuz Gülser Aydın ve okul müdürü Zeynep Aydın olmak üzere, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmetullah Kaymaz, Beylikdüzü Eğitim-Sen Şube Başkan Yardımcısı Salih Sakallı’nın yanı sıra Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği(BESNAF) reklam koordinatörü Ömer TURANGÜL ve eşi de katıldı.

Konuşmacı Başgül, aile içerisindeki iletişimin önemine değinirken, ergen çocukların bu dönemdeki fiziki ve ruhi değişimlerinin aileler açısından dikkatle takip edilmesi gereken bir dönem olduğunun altını çizdi.

13.00 başlayan ve yaklaşık iki saat süren seminer sonunda konuşkan Gülser Aydın, “Veli-çocuk odaklı programların çok yararlı olduğunu ve bu tip seminerlerin de devam edeceğini” dile getirdi.

Program sonunda okulumuzun çocuklara bir de küçük sürprizi vardı. Seminer çıkışı palyaço eşliğinde onlara pamuk şeker dağıtıldı.